Olcsó lomtalanítás

Olcsó lomtalanítás

Olcsó lomtalanítás szolgáltatásunkat,  Budapesten és Pest megyében tudja igénybe venni!

Miért az olcsó lomtalanítás? Mert mi csak a lomtalanítás köbméter árát kérjük el Öntől!

Nem számolunk sem emelet díjat, sem óra díjat, gyakorlatilag Ön csak megmutatja mire nincs szüksége, és 2500 forint / köbméter áron elszállítjuk Öntől!

Ne tévessze meg az hogy olcsó lomtalanítás!

Mi NEM SZÁMOLUNK ÓRA DÍJAT!

2500 forint / köbméter áron, tisztán hagyunk magunk mögött mindent! Igény esetén felseprünk, rendet rakunk magunk után! Nem iszunk alkoholt, nem zajongunk.

A Kapcsolat menüre, vagy ide kattintva tudja megrendelni szolgáltatásunkat, továbbá ugyan itt kérhet bővebb információt, vagy árajánlatot!

Ön most a legjobb helyen jár, ha olcsó lomtalanítást keres!

Tavaszi akciónk keretében az olcsó lomtalanítás árai biztosan nem fognak változni 2017 évben!

Van lehetőség évenként egyszer, az  Fővárosi Közterület-fenntartó Zártkörűen Működő Nonprofit Zrt. által biztosított ingyen lomtalanításra,viszont, ha Önnek nem felelnek meg az ingyenes lomtalanítás időpontok, (vagy csak nem szeretné hogy a lakása előtt napokig ott heverjenek a lomok) akkor válasszon minket, mert az olcsó lomtalanítás szolgáltatásunkat elérhetővé tettük cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt!

A Kapcsolat menüre kattintva felveheti velünk a kapcsolatot, vagy akár meg is rendelheti szolgáltatásunk bármelyikét!

Szolgáltatásaink:

Olcsó lomtalanítás

Költöztetés

Pianínó szállítás

Zongora szállítás

Páncélszekrény szállítás

Nehéz tárgyak, gépek szállítása/mozgatása

Iroda költöztetés

Költöztetés Budapest

Költöztetés Vidék

Lomtalanítás

Rendszeres szállítás, napi, heti, havi szinten

Szolgáltatásainkat a kapcsolat menüben található elérhetőségeink bármelyikén megrendelheti, illetve információt kérhet szolgáltatásainkkal kapcsolatban!

Kérjen árajánlatot, vagy kérjen visszahívást, szakértő kollegáink kézséggel válaszolnak minden kérdésre!

Ingyenes szaktanácsadással, költöztetéshez, lomtalanításhoz igény esetén dobozokkal, zsákokkal, ragasztóval segítjük a költöztetés, lomtalanítás munkát.

(kérjük jelezze előre, ha szeretne dobozt, zsákot, stb,  így ezek beszerzésével sem kell foglalkoznia, ezzel is időt és pénzt sporól meg! )

 

Olcsó lomtalanítás

Olcsó lomtalanítás szolgáltatásunkat megrendelheti 2500 forint / köbméter áron a kapcsolat menüben, vagy akár emailben, telefonon, esetleg kérjen telefonos visszahívást. Ingyenes árajánlattal segítjük elő, hogy a lomtalanítás, valóban olcsó lomtalanítás legyen!

Ne feledje:

Nincs óra díj, nincs emelet díj! 2500 forint / köbméter áron elszállítjuk Öntől a felesleges hulladékot

Szolgáltatásaink a pincétől a padlásig mindenre kiterjednek!

Lakását, kertjét, garázsát, műhelyét stb, megszabadítjuk a felesleges hulladéktól!

Igyekszünk az Ön igényeire szabni, hogy mely időpont alkalmas Önnek, mi az Ön szempontjai szerint válasszuk ki, hogy melyik teherautónk alkalmas a legjobban a feladatra!

Ha Önnek csak hétvégén felel meg a lomtalanítás, költöztetés, akkor mi természetesen alkalmazkodunk az Ön igényeihez! Szolgáltatásaink akár ünnepnapokon is megrendelhetőek, kérem jelezze nekünk mely időpont alkalmas leginkább Önnek!

Olcsó lomtalanítás

Hívjon MOST